Oznake

, ,

IMG_2731

 

Pozdrav drage moje!

Nedavno sam počela koristiti Clinique Superdefense CC kremu i odmah sa vama dijelim svoje oduševljenje!

Preko ljeta, a i sada dok još nije zahladilo (bar kod nas u Splitu!), ne volim koristiti tešku šminku, pa tako ne koristim ni pudere. Potrebno mi je samo nešto da mi malo ujednači ten i prikrije moje hiperpigmentacijske mrlje. O mojoj omiljenoj Missha BB kremi mogle ste čitati ovdje. Ali, nikada do sada nisam koristila CC kremu. Imam sreće da sam odmah u startu naišla na onu koja mi savršeno odgovara.

Skraćenica „CC“ znači colour correcting , što znači da je uloga ovih krema da korigiraju sitne nepravilnosti na licu i pruže srednju prekrivenost.

Dobila sam putno pakiranje Clinique Superdefense CC kremu od 15ml i odmah žalim što ću je brzo potrošiti, a tako je prekrasna!

IMG_2732

Clinique CC krema sadrži hijaluronsku kiselinu koja trenutno osvježava, hidratizira i zadržava vlažnost kože. Također, ne izaziva pojavu akni.

Superdefense CC Cream SPF 30 dolazi u 3 nijanse i to mi jedino smeta kod ovakve vrste krema. Mislim da bi sve mi voljele da BB i CC kreme dolaze u više nijansi, s obzirom da znamo kako je teško odabrati nijansu koja odgovara pojedinom tonu kože.

Ova CC krema daje srednje prekrivanje.

Kada stavite Clinique Superdefense CC kremu, koža lica će tijekom dana izgledati prirodno i blistavo. Boja ostaje postojana cijeli dan.

Originalno, Clinique Superdefense CC krema dolazi u pakiranju od 40ml po cijeni od 271 kn. Možete je naći u skoro svim parfumerijama.

Clinique Superdefense CC krema dolazi u čvrstoj, zelenoj tubi sa srebrnim čepom.

Ima jako mali otvor, tako da se lijepo može dozirati količina kreme.

Clipboard06

 

Pokrivnu moć Clinique Superdefense CC kreme možete vidjeti na sljedećim fotografijama!

Clipboard01

 

Clipboard02

 

Clipboard04

 

Clipboard05

 

MOJE MIŠLJENJE

 

Imam „medium“ nijansu ove CC kreme, koja mi savršeno odgovara.

Krema je lagane teksture i lako se nanosi na lice. Ja prethodno ne stavljam dnevnu kremu, jer imam mješovitu/masnu kožu. Kao obožavateljica laganih podloga, ova krema je baš ono što mi treba za svaki dan.

Clinique Superdefense CC kremu lagano nanosim prstima, a onda je još malo izblendam kistom. Kako moja mješovita koža tijekom dana postaje masna, važno mi je da ova krema ne sadrži ulja, kao i što ima SPF 30.

CC krema pruža srednju prekrivenost, pa je ne bih preporučila osobama koje imaju akne ili neke veće nepravilnosti na licu. Ipak, moje hiperpigmentacijske mrlje dosta dobro prekrije.

Na licu djeluje prirodno, daje besprijekoran, svjež i zdrav izgled.

Clinique Superdefense CC krema se ne uvlači se u sitne porice i nisam osjetila nikakvo zatezanje ili suhoću lica kada sam je nosila tijekom cijelog dana. Što je najvažnije, lice mi se nije zasjajilo!

Ako kao ja volite lagane podloge i srednju pokrivenost, te ako nemate akne i veće nepravilnosti na licu, moja preporuka je svakako Clinique Superdefense CC krema !

JESTE LI KORISTILI OVU CC KREMU?