Oznake

,

preuzmi (6)

Bog cure!

Nadam se da ste primijetile da zadnji tjedan nisam bila aktivna na blogu. Isto tako se nadam da sam vam nedostajala (bar malo….).

Obaveze u privatnom životu su se nanizale, jednostavno nije bilo vremena za sjest i napisati post.

Ali i u ovom „neradnom“ periodu, na blogu se radilo!

Moje drage blogokolegice Ivana ( Roseybelle) i Andrea  (Mala Trubica) su mi pomogle da ostvarim svoju prvu želju u 2015. godini!

Naime, već duže vrijeme sam željela promijeniti domenu bloga. Željela sam sa WordPressa preći na Blogger. Kako sama to nisam znala napraviti, Ivana i Andrea su odradile taj posao za mene!

U ovim turbulentnim vremenima u našoj blogosferi kada se vode svakodnevni razgovori tko smo mi blogerice, zašto pišemo blog, naplaćujemo li recenzije i ostalo, želim istaknuti jednu stvar.

Od kada sam počela pisati blog, upoznala sam puno dragih cura sa kojima dijelim iste interese, koje su nesebične i spremne mi pomoći u svakom trenutku. Neizmjerno sam im zahvalna na tome! 

Nikada mi se nije dogodilo da sam od neke blogokolegice zatražila savjet ili pomoć i da sam naišla na “zatvorena vrata”.

friends

Zato se želim još jednom od srca zahvaliti Ivani i Andrei što su bile spremne odvojiti svoje slobodno vrijeme da mi pomognu i učine me sretnom! 13527028311666

Da ne duljim više, drage moje čitateljice, ovo je zadnji moj post na ovoj  web adresi!

Od sada me možete pratiti na web adresi.

 Novi post slijedi uskoro, zato budite stand by!

Pusa, Marijana