Oznake

, ,

large (2)

Drage moje, iako sa zakašnjenjem, ali od srca, želim vam sretnu 2015. godinu!

Neka vam se ostvare sve želje i željice, kozmetičke, ali i one druge. 

Ovo je vrijeme kada se obično podvlači crta, zbraja sve dobro i loše u protekloj godini, ali i donose neke nove odluke, kojih bi se, kao, trebalo pridržavati.

2014. godina mi je bila dobra godina…ponovila se!

 Nakon punih 16 godina, dobila sam posao na neodređeno….toliko sam čekala taj dan, da kada je stigao, nisam više imala snage za slavlje! Znam da je velika stvar u današnje vrijeme dobiti posao, ne želim ispasti neskromna, ali toliko se toga u ovih 16 godina izdogađalo, toliko je bilo nepravde, suza, stresa….najbolje da sve to što prije zaboravim.

Svi smo bili u obitelji zdravi i sretni, svatko na svoj način i po tome bih trebala cijeniti prošlu godinu!

 Treća dobra stvar u 2014. godini je bilo pokretanje ovog bloga! Kozmetika je moja ljubav, često sam govorila da sam „fulala profesiju“. Moj blog je mjesto gdje se mogu prepustiti svojoj ljubavi, razgovarati sa ljudima sa kojima imam zajedničke interese, isprobati nove proizvode, opustiti se i uživati! Pa gdje ćeš bolje od toga!!!

Kroz pisanje bloga upoznala sam puno divnih ljudi (nažalost, to upoznavanje nije bilo osobno, kako bih ja željela, ali, nadam se da će biti vremena i za to!).

Jedno veliko hvala svima vama koji čitate i komentirate moje postove, te redovito pratite moj blog ❤

 Nisam od onih osoba koja voli praviti planove za cijelu godinu unaprijed, tako da su svi moji planovi kratkoročni, a ideje dolaze same od sebe, nevezano za doba godine.

Ipak, odlučila sam, definitivno, u 2015. godini više se posvetiti sebi!

Dugo godina sam sama sebi bila „zadnja rupa na sviralu“, nastojala sam ugoditi prvo svima iz obitelji, a za mene ako ostane vremena i prostora. To više neće biti tako!

Cura mi je već „odrasla“, imam sve manje „obaveza“ oko nje, a svi drugi će se ionako sami snaći!

Osluškivati ću svoje tijelo, njegove potrebe (u godinama sam kada sa tim moram početi!) i u skladu sa tim reagirati.

Iako ne volim vježbati, obećala sam sama sebi da korektivnu gimnastiku neću zanemariti jer mi puno pomaže oko kralježnice.

Posao redovito „nosim kući“, pa cijeli vikend provedem ispravljajući kontrolne i spremajući se za naredni tjedan. Nastojat ću malo rasteretiti vikende, više se družiti sa meni dragim ljudima. Da bih to postigla, moram prvo „ušutkati“ malog prefekcionistu koji leži u meni!!!

Odlučila sam manje kupovati, a više pažnje obratiti na kvalitetu proizvoda!

U godina sam kada sam se izguštala u kupovanju milion sitnih i jeftinih stvarčica, koje na kraju nikada ne iskoristim. Ne patim za „markama“ i ne vjerujem da sve što je skupo je i kvalitetno, ali shvatila sam (konačno!) da je bolje imati tri kvalitetna komada odjeće i obuće u kojima ću guštati, nego hrpu jeftinih stvarčica.

Svoj stil odijevanja neću mijenjati, jer mislim da on baš odgovara mojim godinama, poslu koji obavljam i mojim „tjelesnim proporcijama“.

Što se bloga tiče, tu definitivno uvodim neke promjene!

  • Za početak, „prebacit“ ću se na blogospot, kao i većina mojih blogo kolegica, to mi je već odavno velika želja.
  • Voljela bih uvesti i neke nove rubrike na blogu, imam par ideja, ali još se nisam dogovorila sama sa sobom. Ako imate neki prijedlog ili nešto o čemu biste voljeli da pišem više, bit će mi drago da mi napišete u komentarima!
  • Recnezije proizvoda ću i dalje pisati, ali malo drugačije. Mislim da svaki proizvod ne zaslužuje iscrpnu recenziju, pa će se na blogu naći i grupne recenzije, kao i samo moji dojmovi o nekim proizvodima.
  • Iako nisam vizažistica, imati ćete prilike vidjeti i neke moje look-ove….bar će biti zanimljivo čitati komentare!
  • I dalje mislim pisati o modi i knjigama……zanima li vas to?

Voljela bih u 2015. godini ostvariti suradnju sa nekim brendovima čije proizvode osobno volim i koristim. To će, nadam se, doći sa porastom kvalitete mog bloga!

Još uvijek vjerujem da u ostvarivanju suradnje sa brendovima nije potrebna „veza“, jer ako je tako, onda ću suradnje, kao i svoje zaposlenje, čekati narednih 16 godina!

 

Drage moje čitateljice i sve blogo kolegice, odužio se ovaj moj post…što ću, trenutak inspiracije se kod mene za čas pretvori u „sat inspiracije“!

Nadam se da vas „nisam udavila“ sa ovim svojim razmišljanjima….

Ono što bih najviše voljela (ako pročitate ovaj post!) je da mi pišete što vam se sviđa, a što ne na mom blogu….što bite voljeli čitati….koju vrstu mojih postova njaviše volite čitati?

Komentirajte otvoreno, bez ustručavanja…ja vaše komentare ne brišem!

 

Pusa svima, Marijana       preuzmi