Oznake

,

Baloni-dekoracije-za-bor-download-besplatne-bozicne-pozadine-za-desktop-slike-praznici-blagdani-cestitke-dekoracija-razglednice-facebook-twitter

Kako vrijeme brzo prolazi….kada sam započela pisati ovaj TAG, činilo mi se kako imam puno vremena za potrošiti sve ove proizvode.

Božić je prošao prije par dana, ali eto ja ću vas tek sada obavijestiti kako je kod mene išlo trošenje odabranih proizvoda!

Odmah ću reći, nisam potrošila sve proizvode koje sam planirala!

Već sam u prošlom izvješću napisala kako sam potrošila Apivita Radiance serum, ambalažu sam bacila, pa vam donosim sliku iz prošlog posta.

Clipboard02

Natura Siberica Renew Lifting Face Serum nisam uspjela potrošiti.

U prvom postu o odabranim proizvodima za trošenje, jedna čitateljica mi je u komentaru napisala „odabrati dva seruma je veliki zalogaj“! Bila je u pravu!

IMG_5136

Hipp Milk Lotion Sensitiv sam potrošila!

Nećete vjerovati, ali kada moram trošiti jedan proizvod svaki dan nakon tuširanja, meni je to “živa” dosada. Koliko god je losion dobar, jedva sam mu čekala vidjeti kraj.

IMG_5135

Collistar mono sjenilo je u mojoj omiljenoj nijansi i rado sam ga koristila. Ne znam priznaje li se da sam ga potrošila….pogledajte sliku, pa sami zaključite!

IMG_5140

Estee Lauder Lipstick Crystal Baby nisam koristila jako dugo. Naime, to je nude ruž, a ja sam ove jeseni otkrila čari tamnijih nijansi ruževa koje stalno koristim!

IMG_5139

Neutro Roberts Derma Zero 0% nisam potrošila do kraja (ljudi moji, kolika je samo količina dezodoransa u toj tubi!!!). Ostalo je još malo, ali to se ne računa!

IMG_5137

IMG_5138

Dakle, kada sve zborjim i oduzmem, od 6 odabranih proizvoda uspjela sam potrošiti dva (ili 3 ako se ubraja i sjenilo?).

 Nisam zadovoljna, trebala sam pažljivije birati proizvode….ili kako bi Gibonni rekao „…drugi puta ću pametnije…“!

Meni je bilo zabavno ispunjavati zadatke iz ovog TAG-a!

Možda se pokrene novi TAG: Potroši 5 do Uskrsa

Drage moje čitateljice i blogokolegice,  biste li voljeli čitati  (pisati) takvu vrstu TAG-a?