Oznake

, ,

IMG_4061

Nisam ljubiteljica tuševa za oči! Razlog je jednostavan – ne znam ga lijepo nanijeti!

Ta moja linija je kao krivudava cesta koja ne vodi nikuda…

Probala sam i tuš u obliku flomastera ( kao, lako se nanosi!) i opet ništa. Na kraju sam odustala od tuša za oči i svoj makeup bazirala samo na sjenilima.

Tako je bilo sve do prije mjesec dana kada sam otkrila jedan predivan tuš koji me u trenu pretvorio u „vještu vizažisticu“!

Radi se o BB Long-Wear Gel Eyeliner-u. Ja sam ga prozvala „tuš za neznalice“!

Stvarno, sa ovim tušem je tako jednostavno izvući točno onakvu liniju uz rub gornjeg kapka kakvu želite!

BB Long-Wear Gel Eyeliner (najpoznatiji makeup proizvod ovog brenda) je tuš za oči koji je dobio brojne nagrade.

Uz nastanak ovog proizvoda vezana je jedna zanimljiva priča. Naime, Bobbi je išla na jedno snimanje i zaboravila je svoj tuš za oči. Uzela je maskaru i sa njom povukla tanku liniju uz rub gornjeg kapka. Ostala je zatečena teksturom i postojanošću ovog „tuša“. Tada je došla na ideju da proizvede tuš za oči koji je postojan, koji se ne preslikava i sa kojim će svaka žena biti zadovoljna.

BB Long-Wear Gel Eyeliner dolazi pakiran u crnu kartonsku kutiju sa bijelim BB logom, klasično i elegantno pakiranje svih njihovih proizvoda.

Sam tuš se nalazi u staklenoj teglici.

IMG_4065

IMG_4069

Ja sam kupila tuš u nijansi Caviar link 27, što je nešto između sive i crne boje.

Kako naši ljudi kažu „bez alata, nema zanata“, tako je za dobro nanošenje ovog tuša zaslužan BB Ultra Fine Eyeliner Brush.

Ovaj kist nije tanak kako smo navikli da izgledaju kistovi za tuš. Dlačice ovog kista su čvrste, a opet dobvoljno fleksibilne za precizno nanošenje tuša.

O kvaliteti ovog kista govori i njegova cijena (skuplji je od tuša!), mada znam da cijena općenito ne znači i kvalitetu.

IMG_4067

BB Long-Wear Gel Eyeliner je gelaste teksture i dobro pigmentiran. Jakost boje i debljinu linije sami određujete ovisno o vašem ukusu.

Tuš se može lako nadograditi kako biste dobili deblju liniju (što ja osobno ne volim!).

IMG_4071

IMG_4070

Kada počnete vući liniju, imate dojam da radite sa tekućim tušem, jer boja lagano klizi uz rub kapka. Kada se osuši „nema mrdanja“! Naime, tuš je vodootporan.

BB Long-Wear Gel Eyeliner se nanosi tako da kistom uzmete malo tuša, otresete višak sa kista i krenete sa njegovim nanošenjem na kapak. Ja ga nanosim počevši od sredine kapka, pa postupno idem prema krajevima oka. To radim zato što volim da mi je linija svugdje iste debljine. Također, ne radim u vanjskom kutu oka nikakve „zavijutke“, jer imam pomalo „tužne“ kapke.

IMG_4074

IMG_4078

Prije nanošenja tuša, na kapak stavim bazu za sjenilo i odgovarajuće sjenilo u neutralnoj boji. Onda nanesem tuš na način koji sam vam opisala i to samo u jednom sloju, tako da se sve lijepo stopi.

Ovakvom načinu šminkanja poduučila me Bobbi Brown makeup artistica Anđela Franić. Kako Anđela kaže, to je način šminkanja očiju koji propagira Bobbi Brown.

Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti kako je to izgledalo kada me Anđela šminkala.

Clipboard01

 

MOJE MIŠLJENJE

 BB Long-Wear Gel Eyeliner za mene je pravo otkriće što se tuševa za oči tiče!

Jako sam zadovoljna njegovom teksturom, trajnošću i lakoćom nanošenja.

Znam da među blogericama ima iskusnih vizažistica koje imaju svoje tehnike nanošenja tuša i koje, isto tako, imaju svoje omiljene vrste tuševa, pa se možda sa mojim tvrdnjama neće složiti.

Imajte na umu da sam ja amaterka što se šminkanja tiče (koja rado sluša savjete svih vizažistica!), pa je vjerojatno većini vas smiješno kako ne mogu sa svakim tušem izvući pravilnu liniju na kapku!

Ali, ja sam sretna što sam konačno pronašla tuš sa kojim znam i mogu raditi.

Nije mi žao novaca koje sam potrošila, jer mislim da je to bio dobro uložen novac.

 Inače, BB Long-Wear Gel Eyeliner dolazi u 12 nijansi.

Clipboard03

 

BB Long-Wear Gel Eyeliner možete kupiti u Splitu u parfumeriji Annabella po cijeni od 192kn za 3g proizvoda.

BB Ultra Fine Eyeliner Brush možete kupiti u istoj parfumeriji po cijeni od 238kn.

Sve Bobbi Brown proizvode možete naručiti putem interneta klikom na link.

 

Jeste li koristili BB Long-Wear Gel Eyeliner ?

Koji je vaš omiljeni tuš za oči?