Oznake

, , , ,

IMG_2295

Drage moje čitateljice, danas vam donosim recenziju jednog odličnog parfema!

Kažu „o ukusima se ne raspravlja“, tako vjerujem da neke od vas ne vole Escada parfeme. Posebni su, jačeg, slatkastog mirisa koji jako dugo ostaje na koži. Rekla bih, to je jedan od onih parfema koje ili volite ili ne volite.

Ja sam velika ljubiteljica Escada parfema, isprobala sam ih skoro sve koji su se mogli kupiti u splitskim parfumerijama!

Island Kiss me toliko oduševio, da je ovo već druga bočica koju trošim. Ovaj parfem je na tržište izašao 2011 godine. To nije „običan“ ljetni parfem…ima u sebi prepoznatljivu „skupu“ Escadinu notu koju obožavam. Sladak je taman koliko treba biti, miris koji nikome neće smetati, a opet ga se osjeti. Idealan je za ljeto.

Clipboard01

Escada Island Kiss je moderan, voćno cvjetni, dnevni parfem, koji meni traje na koži cijeli dan. Volim parfeme koji traju….kada pri kraju radnog dana zamahnem kosom i osjetim njegov miris!

Za Island Kiss parfem kažu: „U gornjim notama su passion flower, naranča i mango koji naglašavaju da je riječ o egzotičnom izdanju, osvježenim vodenastim, sočnim i voćnim notama breskve u srcu koja je kombinirana sa cvjetovima magnolije. U donjim notama su drvenaste note i senzualni mošus“.

Clipboard02

Parfem je pakiran u karakterističnu bočicu za Escada parfeme. Dizajn je prilično jednostavan, na prozirnoj bočici se preliva „pariško“ plava boja. Specifičan ukras je mala crvena trakica pričvršćena za vrh bočice. Na trakici se nalazi privjesak u obliku palme, koji se može skinuti i iskoristiti npr. kao accessorize za torbu.

Escada Island Kiss koji ja imam sadrži 50 ml, a kupljen je po cijeni od oko 300kn.

Parfem možete naći u Muller trgovinama i bolje opskrbljenim parfumerijama.

VOLITE LI ESCADA PARFEME? KOJI JE VAŠ NAJDRAŽI LJTNI PARFEM?