Oznake

, ,

IMG_1662

Poznato je da općenito volim gelove za tuširanje, a ovo ljeto sam se opasno dala na isprobavanje svih vrsta gelova za tuširanje marke Yves Rocher.

Pa idemo redom!

Clipboard01

Jardine du Monde-fresh Shower gel je gel sa zelenim limunom. Prilikom tuširanja osjeća se svjež i opuštajući miris svježeg limuna. Jako je ugodan za tuširanje u ovim vrućim danima.

Pakiran je u prozirnoj, čvrstoj, plastičnoj bočici od 200mi po cijeni od 21kn.

Clipboard05

Jardine du Monde – Fresh Shover Gel sa zelenim čajem iz Kine. Gel se prilikom tuširanja fino zapjeni, otpuštajući miris svježeg zelenog čaja. Poznata su regenerativna svojstva zelenog čaja i ovaj gel je jedan od mojih omiljenih iz ove kolekcije.

Dolazi u prozirnoj plastičnoj bočici od 200ml, po cijeni od 21kn.

IMG_1663

Ovaj gel za tuširanje spada u organske gelove, sadrži 99% sastojaka organskog podrijetla i ne sadrži parabene. To je hranjivi gel na bazi bagremovog meda, organskog ulja suncokreta i kestena. U dodiru sa vodom pretvara se u bogatu mirisnu pjenu, koja nježno uklanja prljavštinu sa kože. Hidratantan je i nježan za kožu . Nakon tuširanja ostavlja kožu mirisnom i mekom na dodir.

Gel dolazi u plastičnom pakiranju od 200ml po cijeni od 24,90kn.

Ove gelove, kao i ostale Yves Rocher proizvode možete kupiti u njihovim dućanima ili na njihovoj stranici (link je ovdje)

 

Jeste li vi, kao i ja, ljubitelji Yves Rocher gelova za tuširanje? Koji gel vam je najdraži?

Oglasi