Oznake

, ,

E, drage moje, Svjetsko nogometno prvenstvo je, što se tiče naše repke završilo!

Mislim da ste, bez obzira , pratite li i inače nogomet ili ne, odgledale sve tri utaknice hrvatske reprezentacije. Pa tko može ostati imun na opće ludilo diljem Lijepe naše?

Euforija se nakon poraza naših od Meksica , naglo stišala…okrećemo se pomalo svakodnevnom životu i vraćamo se  u stvarnost. Priznati ćete, bilo je kratko, ali slatko!

Nemam namjeru ovaj post posvetiti analiziranju igre  naše reprezentacije, nego, ajmo mi malo na sve to pogledati iz ženskog kuta! Ipak , žene smo, nemoj te mi reći da niste škicnuli kako svi ti dečki izgledaju! Gelirana kosa, hrpa mišića na tijelu…..hoćemo li o tome malo proćakulati?

Ja bi izdvojila par igrača koji su mene osvojili izgledom ( druga stvar je kakvi su oni igrači, kako se ponašaju na terenu i izvan njega-dakle, čisto, vanjski izgled! )

Augusto Fernandez

Slika

 Cristiano Ronaldo

Slika

Robin Van Persie

Slika

Vedran Čorluka-Čarli

Slika

A sada malo o frizurama! Davno je prestala biti popularna legebdarna „fudbalerka“….sada su tu neki novi klinci, sa nekim novim frizurama. Pa pogledajmo koje su meni bile najčudnije ( najružnije) frizure igrača na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu:

Danijel Pranjić

Slika

Neymar 

Slika

 

Wakaso Mubara

Slika

 

Sery Die

Slika

 

Alex Song

Slika

Bacary Sagna

Slika

 

Marouane Fellaini

Slika

Idemo ćakulati!

 Koji vam je najzgodniji igrač ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva?

Sviđaju li vam se frizure igrača koje sam izdvojila?